0032 (0)14 21 81 00

Toevoegen recensie

Recensies

usha de win

Ik heb lang last gehad van haarpijn en overgevoelige hoofdhuid. Na 8 detoxbehandelingen in het haarinstituut en de gepaste shampoo en druppels thuis te gebruiken was ik ervan af. Eindelijk geen pijn meer! Ik raad dus iedereen met haar- of hoofdhuidproblemen deze haarspecialist aan. Wat ook belangrijk is, is dat het salon heel mooi en netjejs is ingericht. Er heerst een fijne sfeer en er wordt hygiënisch gewerkt.

Annelies

Op aanraden van mijn zus heb ik ook een afspraak gemaakt bij de haarspecialist. Na mijn zwangerschappen is mijn haar enorm beginnen uitvallen. Veel vitamines ingenomen, speciale shampoo, maar niets hielp. Bij Stefan kreeg ik de diagnose van hormonale haaruitval. Ik moest 9 maanden thuis een behandeling volgen. Na deze 9 maanden moest ik terug bij Stefan en zagen we op de foto’s van voor en na een enorme verbetering. Ik ben heel blij met het resultaat en ga dit zeker verder zetten. Bedankt Stefan!

Magda Renders

Ik heb steeds weinig en dun haar gehad en met de menopauze en het ouder worden werd dit alleen maar erger. Vorig jaar had ik weken last van hevige haaruitval en roos. Op aanraden van mijn kapster had ik gehoord van de haarspecialist in Olen. Mijn haar was al voor 50% uitgevallen en ik had al alle middeltjes geprobeerd alsook via de huisdokter maar er kwam totaal geen verbetering. Het werd alleen maar erger. Ik was de wanhoop nabij. Stefan was nog mijn enige hoop. Hij doet een grondige haar en hoofdhuid controle en een microscopisch onderzoek van de haarwortels en kwam tot het resultaat dat ik mijn haar nog voor 90% ging verliezen. Dat was een klop van de hamer maar de waarheid. Ik ben blijven geloven in hem en nu een jaar later dank zij de zes wekelijkse detox behandelingen en de producten die hij mij voorschreef heb ik gelukkig na een jaar een mooie haardos zoals nooit tevoren. Dit had ik nooit voor mogelijk gehouden. Ik heb altijd dunne haren gehad maar nu staan ze dikker en gezonder dan ooit en dank zij een goede snit en brushing ben ik weer super blij met mijn haar. Ondertussen blijf ik de goede raad en advies en de producten van het haarinstituut trouw en raad ik iedereen met haarproblemen Stefan zeker aan. Mijn dank voor de heel goede zorg van Stefan en zijn superteam!

Karina V.

Begin juli kwam ik na wat opzoekwerk via internet terecht bij de haarspecialist. Al een tijdje had ik last van roos en een jeukende hoofdhuid, dit samen met haaruitval. Het gesprek op zich was heel aangenaam. Terwijl je bij een dermatoloog op 10 minuten buiten staat, neemt Stefaan zijn tijd om de nodige onderzoeken te doen en grondige uitleg te geven. Gezien ik niet in de buurt woon, werd ook een schema opgesteld om de behandeling thuis uit te voeren. Wat de haaruitval betreft, is het uiteraard nog te vroeg om hier al feedback over te geven maar sinds het gebruik van de producten ben ik wel al verlost van de roos en de jeukende hoofdhuid en dit was een probleem waar ik al geruime tijd last van had. De behandeling zetten we verder en binnen zes maanden maken we een nieuwe afspraak voor de opvolging. Ik wil hem in ieder geval al bedanken voor de tijd en de grondige uitleg.

Marie-Cécile

Geachte heer Van Rompaey,
Dit is om u te danken voor uw doeltreffend advies. Ik heb uw raad opgevolgd en mijn haren zijn weer prima zoals u voorspelde!

Annick
Annick

Sedert jaren had ik last van haaruitval. Als jonge vrouw was ik steeds trots geweest op mijn lange en dikke haardos. Ik vond het dus ook verschrikkelijk dat ik mijn haar jaar na jaar zag verdunnen. De stress en het verdriet door het overlijden van mijn ouders hadden er eveneens geen goed aan gedaan.
Na talrijke doktersbezoeken , raadplegingen bij dermatologen , vitamines, shampoos enz. had ik de hoop reeds opgegeven en er mij een idee van gemaakt dat ik de komende jaren met een pruik door het leven ging moeten. En toen ... ontdekte ik toevallig de website van Stefan. Na het lezen van de recensies besloot ik -ondanks de verre rit van 140 km-, toch nog een laatste poging te wagen en een afspraak te maken.
Toen Stefan mijn haar bekeek, was het voor hem heel duidelijk, zelfs zonder onderzoek, wat er aan de hand was. Ik geloofde mijn oren niet. Wat geen enkele dokter of dermatoloog mij kon vertellen, kreeg ik van Stefan te horen.
We begonnen dadelijk met detoxbehandelingen in combinatie met lasertherapie. Stefan maakte een verzorgingingsplan voor thuis klaar in combinatie met een zeswekelijkse detoxbehandeling in het salon. Na 6 maanden volgde de 1ste controle en ja het voor mij onmogelijke gebeurde. Na vergelijking van de foto's stelde hij een verdubbeling van de haargroei vast. Mijn haar is herstellende.
Ik kan dan ook niet omschrijven hoe gelukkig en dankbaar ik ben dat het tij eindelijk gekeerd is.
Tevens wil ik hierbij iedereen met haarprobleem ertoe aanzetten om de moed nooit te verliezen en ongeacht alles toch nog eens het advies van Stefan te vragen of beter nog, doe niet zoals ik en wacht niet zolang om het deskundig advies van Stefan in te winnen. Als iemand je van je haarproblemen kan verlossen, is hij het wel.
Hartelijk bedankt Stefan en Thea voor de uitstekende zorgen en behandeling !

Alice P.

Jarenlang heb ik mij onwennig gevoeld als ik een stap buitenshuis zette omdat ik sinds mijn menopauze te kampen had met haarverlies, met zeer dun haar tot gevolg. Bij een bezoekje aan haarspecialist Van Rompaey, heb ik een gratis demo gehad van het produkt 'Super Million Hair'. Bij het begin van de demo geloofde ik er absoluut niet in, doch nadien was ik sprakeloos. voor het eerst in jaren had ik weer een volle haardos op mijn hoofd. Ik geloofde mijn eigen ogen niet. Het was verbazend dat enkele tikken op een potje, zo'n resultaat gaven. Ik heb dan ook direct een potje Super Million hair (gemalen haartjes) gekocht. Nu enkele maanden later ben ik nog steeds een tevreden gebruker van Super Million Hair, ik breng het na elke wasbeurt aan, na het fohnen en dan pas werk ik af met haarlak. Ik kan er dan meerdere dagen van profiteren. (Tot de volgende wasbeurt). Dankzij Super Million Hair durf ik weer zonder complex onder de mensen te komen. Het bestaat in alle haarkleuren en het is zuinig in gebruik en je kan het makkelijk zelf aanbrengen (even tikken op het potje en dan lichtjes met de vingers op de haren kloppen en klaar). Weet dat je bij Van Rompaey steeds kan langsgaan voor een gratis demo (dan weet je ineens welke kleur het best bij jouw haren past). Bedankt Stefan voor je hulp!

Kristin

Jarenlang kampte ik met steeds terugkerende roos en haaruitval. Na vele dokters en dermatologen ben ik terecht gekomen bij Stefan. Eindelijk iemand die echt luisterde naar mijn verhaal, eindelijk iemand die mijn probleem erkende en zocht naar de echte oorzaak. Een half jaar na mijn eerste consult is mijn haar en hoofdhuid weer gezond! Bedankt Stefan en Thea om mij zo goed op te vangen in jullie instituut!

KvE

Voor alles moet er een dokter bestaan dacht ik. Dus ging ik ten einde raad op zoek naar een haardokter. Zo kwam ik terecht in Olen bij "De Haarspecialist". Mijn haaruitval is gestopt en de behandelingen werpen zijn vruchten af! Iedereen met haarproblemen raad ik aan om zeker langs te gaan bij De Haarspecialist. Bedankt aan het hele team!!

Betse

Ik had al sinds lange tijd enorm veel last van haaruitval. Voor een jonge vrouw als mij was dit zeker geen prettige ervaring. Na het proberen van allerhande middeltjes zoals voedingssupplementen,lotions enz., ging ik na de zoveelste mislukking op zoek op het internet. En zo kwam ik bij Stefan terecht. Bij het eerste gesprek en eerste onderzoek werd duidelijk wat de oorzaken waren. Hij stelde meteen een behandelingsplan voor. Aangezien ik ten einde raad was, besloot ik op Stefan te vertrouwen en zijn behandeling te starten. Ik heb er geen seconde spijt van gehad. De foto’s op deze website 'voor en na' spreken voor zich. Een jaar intense behandeling door Stefan en mijn inspanningen/discipline om de behandeling thuis verder aan te vullen, heeft zijn vruchten afgeworpen. Mijn haar is veel gezonder , voller en ik hoef mij niet meer te schamen voor mijn kale plekjes. Bij deze wil ik Stefan en zijn team bedanken, niet alleen voor het ‘redden’ van mijn haar, maar ook zeker voor hun service! Betse

Inne

Na 8 maanden behandeling al een groot verschil zichtbaar en voelbaar! Heel tevreden van stefan en zijn team

Ria

Ik heb al jaren last van haaruitval en na talrijke vitaminekuren, speciale shampoos ben ik bij Stefaan terechtgekomen. Ik ben nu anderhalf jaar in behandeling. De eerste afspraak werd aan de hand van microscopisch onderzoek de mogelijke oorzaak vastgesteld en een behandeling opgestart. Na 6 maanden bij de opvolgafspraak werd reeds een duidelijke verbetering vastgesteld en is de behandeling verdergezet. Ik heb nog steeds haaruitval maar veel minder dan voordien. Dus een aanrader voor iedereen om een afspraak te maken. Stefaan geeft eerlijk en degelijk advies. Producten kunnen ook gemakkelijk online besteld worden. Bedankt!

Carol

Heb al enkele jaren last van haaruitval , met als resultaat , fel uitgedund haar . Via internet ben ik bij Stefan terechtgekomen . Na een haaranalyse en microscopisch onderzoek ben ik met een goed gevoel naar huis gereden . Heb er vertrouwen in dat het op termijn wel in orde zal komen.

Marleen

Vroeger had ik complexen omdat ik zo weinig en fijn haar had .Iedereen sprak mij aan om in negatieve zin iets te zeggen over mijn haar.Sinds ik 4 jaar geleden bij Stefan ben beginnen gaan moet ik zeggen dat iedereen nu positief over mijn haar spreekt.Zelf ben ik héél blij omdat ik ondervind dat mijn haar héél gezond en mooi is geworden.Een goede tip: als je aan de behandelingen begint moet je dit volhouden want om mooi en gezond haar te krijgen dat gaat niet over 1 dag. Bedankt Stefan.

Sonja Broodcoorens

25 jaar geleden werd ik geconfronteerd met vrij hevige haaruitval op mijn kruin die leidde tot een kale plek. Ontelbare zalfjes, lotions en minoxydilkuren later was mijn haar in lichte mate teruggegroeid maar mijn hoofdhuid bleef heel erg zichtbaar door mijn haar heen. Dermatologen zeiden dat ik ermee moest leren leven, wat ik probeerde, zij het met steeds meer moeite, omdat mijn haar er door de menopauze ook steeds futlozer en dus nog dunner ging uitzien. In februari 2011 hoorde ik via een vriendin, die het jaar voordien geconfronteerd werd met kanker en de daarbij horende haaruitval, voor het eerst over de producten van La Biosthetique. Prompt ging ik op zoek op internet en kwam vrijwel onmiddellijk bij haarspecialist Van Rompaey in Herentals terecht. Ik merkte dat er een webshop was waar ik producten kon bestellen maar besloot toch eerst een afspraak met Stefan Van Rompaey te maken om te horen wat hij van mijn haarprobleem vond. De haaranalyse die Stefan deed was ronduit fascinerend. Binnen enkele minuten wist ik alles over de mate van dehydratatie van mijn hoofdhuid, de hoeveelheid talg en de zuurtegraad en nog enkele ogenblikken later vertelde Stefan mij via microscopisch onderzoek van een aantal haren wat aan de basis van mijn haaproblemen lag en wat eraan gedaan kon worden. Nadat wij het eens waren over de aanpak, stelde Stefan een behandelingsschema op: thuisproducten voor 's ochtends en 's avonds en acht opeenvolgende weken een behandeling in Herentals, bij Stefan in zijn praktijk of in het kapsalon, gevolgd door een behandeling om de zes weken (hoewel Stefan bereid was om een volledige thuisbehandeling op te stellen omdat ik van 140 km ver moest komen). Omdat ik er echter volledig voor wilde gaan door het vertrouwen dat Stefan mij inboezemde, had ik er de verplaatsing van Brakel naar Herentals voor over om er mijn haar en hoofdhuid in het kapsalon van Stefan en zijn moeder Greta te laten behandelen en VERWENNEN. Je bent er immers niet zomaar in een kapsalon, maar in een regelrecht wellnesscenter voor je haar. Greta en Stefan behandelen er je haar met zoveel liefde, overtuiging en inzet, dat je er soms kippenvel van krijgt. Reeds aan het einde van mijn eerste behandeling zag mijn haar er gezonder en glanzender uit en toen Stefan dan nog zijn goocheldoosje in de vorm van "Super Million Hair" over mijn haar uitstrooide, was ik de koning te rijk. Mijn haardos zag er METEEN VOL uit en terug op het werk kreeg ik complimentjes bij de vleet. Intussen zijn we zes maanden verder. Op 1 augustus kreeg ik een nieuwe haaranalyse en, hoewel ik al enige tijd merkte dat ik veel minder Super Million Hair moest gebruiken, stond ik toch versteld van de vorderingen. Stefan maakte identieke foto's als op 22 februari en toonde ze mij naast elkaar op het computerscherm: VERBLUFFEND !!!!! Ook het microscopisch onderzoek was positief: mijn haar is beter verankerd in mijn hoofdhuid, de haargroei gaat goed, de talgproductie is drastisch afgenomen en de hydratie en de zuurtegraad zijn goed. Ik ga nu nog om de zes weken naar het kapsalon in Herentals voor een behandeling en een leuke snit en werk thuis verder met een aangepast behandelingsschema en met mijn dermaroller die de absorptie van de producten sterk vergroot. Mijn kapper in Zottegem, die in het begin heel sceptisch stond tegenover de behandeling, gaf laatst grif toe dat er wel degelijk een grote verbetering merkbaar is ! Ik schreeuw het dus van de daken: HEB JE EEN HAARPROBLEEM WAARDOOR JE SPIEGELBEELD JE NIET MEER TOELACHT, NEEM CONTACT OP MET STEFAN, DE HAARSPECIALIST, DE MAGIĂR ! VAN ROMPAEY STEFAN HAKT ALLE HAARPROBLEMEN IN DE PAN ! DANK JE STEFAN, DANK JE GRETA !

Nini

Mijn foto staat op de website (3de foto). Ik ben heel blij dat ik alle middeltjes van de dokter in de vuilbak gekieperd heb en naar Stefan gebeld. Ik dacht dat wordt een kaal hoofd en dan een pruik maar Stefan heeft mijn haar ( heel mooi) geknipt en de pruik was niet nodig. Ik heb wel van september 2010 tot februari 2011 elke dag mijn hoodhuid en haar verzorgd, zoals Stefan het me gezegd heeft, en het resultaat mag gezien worden. Nu verzorg ik nog steeds mijn haar 2 maal per week, omdat ik dat graag doe. Ik kan u verzekeren dat Stefan zijn aanpak en zijn producten echt helpen. Bij mij heeft het ongeveer 6 maanden geduurd maar met wat een resultaat!

Olivier

Via internet kwam ik hier terecht. Heb een afspraak gemaakt en was zeer tevreden over de persoonlijke aanpak. Sindsdien loop ik terug rond met een kapsel dat bij mij past :-)

Pedro

Na veel rondlopen ben ik via internet bij de haarspecialist uitgekomen. Ik heb er een afspraak gemaakt voor mijn haarprobleem. De informatie die ik kreeg was volledig en dekt ruim het te behandelen probleem. De demo met super million hair was gewoonweg geweldig en praktisch niet te geloven! Je gelooft het enkel als je hetzelf ziet en dan nog lijkt het niet waar te zijn. Drempelvrees of dergelijke is totaal overbodig bij Stephan. De mogelijke oplossing(en) staan je volledig vrij te kiezen of te laten zonder enige vorm van druk. Mijn dank voor dit duidelijk gesprek en de aangeboden oplossingen aan Stephan alsook voor de demo van dit super million hair-produkt.

Jaan uit Deurne

Begin van het jaar kreeg ik last van extreme haaruitval. Na een bezoekje aan de huisarts ben ik doorverwezen naar een dermatoloog. Het gesprek met haar was voor mij niet veelbelovend en via zoeken op het internet kwam ik in contact met Stefan. Gelukkig kon ik al binnen een week een afspraak maken. Tijdens dit gesprek werd mij alles heel goed uitgelegd en ging ik vol vertrouwen starten met de behandelingsprocedure van biostethique. Het zou enkele maanden duren, had Stefan gezegd, voordat mijn haar weer gingen groeien. En inderdaad na enkele maanden begon ik al resultaat te zien. Nu ruim een half jaar later heb ik mijn haardos weer helemaal terug. Ik ben heel gelukkig en uiterst tevreden over de behandelingen die Stefan mij heeft aanbevolen. Nogmaals heel veel dank. Sjappoo!!!!

Liesbeth

Rond mijn 16jaar kreeg ik steeds dunner haar, volgens de kapper was permanent een mogelijke oplossing. Ik heb deze dan 2x laten zetten. Resultaat, Nadat de 2* permanent uitgegroeid was leek mijn haar nog veel dunner als voordien. Enkele jaren heb ik me zo druk liggen maken over mijn haar, talloze crèmes, pilletjes, ... gebruikt. Niets leek te helpen. Tot ik uiteindelijk via een kennis in contact kwam met een haarwerk. In het begin was dit geweldig, maar na enkele maanden begon dit tegen te steken. Via internet ben ik in contact gekomen met Stefan. Hij heeft me enorm geholpen door behandelingen in het salon en de behandelingen die ik thuis doe is mijn haar heel wat bekomen. En dit op nog geen jaar tijd. En vooral het feit dat het nog steeds verbetert geeft me moed om verder te doen.

Standaert Isabelle

7 jaar geleden merkte ik mijn haarverlies op. Ik zat toen volop in de puberteit , een periode waar je uiterlijk een belangrijke rol speelt. Jaren heb ik jaloers gekeken naar vrouwen met een weelderige haardos.10 - tallen dokters heb ik geraadpleegd, zonder enige oplossing.Via het internet botste mijn moeder op Stephan. Bij onze eerste afspraak wist ik de oorzaak van mijn probleem: erfelijke haaruitval. We geloofden in hem en ik vond de moed om dagelijks mijn haar te verzorgen. Na 2 jaar merken we nu een duidelijke positieve evolutie. Mijn haar is terug gezond en dat geeft me een heerlijk gevoel. Ik geloof in Stephan 's werkwijze. Hij heeft me een groot deel van mijn zelfvertrouwen teruggegeven en ik ben hem voor eeuwig dankbaar !! Is

Martine

In september 2012 heb ik, op aanraden van mijn kapster, een afspraak gemaakt bij Stefaan. Ik heb altijd heel dun & weinig haar gehad, waar bovendien weinig mee aan te vangen was. De laatste maanden werd ik ook nog eens geconfronteerd met haaruitval, er lagen steeds haren op mijn schouders.... Uit de analyse kwam dan ook een harde boodschap, waarop ik onmiddellijk gestart ben met intensieve verzorging en behandelingen. Nu, een half jaar later, is mijn haar stralend gezond & is het bovendien zeer gemakkelijk in model te brengen. Uit de controle is tevens gebleken dat ik zelfs haartjes heb bij gekregen! Ik krijg nu regelmatig complimentjes over mijn haar,wat ik nooit had durven hopen. Als vrouw vond ik het best gĂŠnant om met mijn haarprobleem naar buiten te komen, maar uiteindelijk is het de beste beslissing die ik ooit heb genomen!

emmanuel

Na 25 jaar haarwerken gedragen te hebben van mindere kwaliteit had ik mij er bij neergelegd dat er geen mogelijkheid bestond onopvallend een haarwerk te dragen. Dit heeft mij een jarenlange depressie opgeleverd. Tot ik toevallig bij de haarspecialist beland ben. Stefan heeft mij de laatste nieuwe ontwikkelingen laten zien en dat heeft mij de stap doen zetten om van systeem te veranderen. Wat een verschil,je ziet en voelt niet meer dat je een haarstuk draagt. Ik voel me terug een stuk beter in mijn vel. Bedankt.

pharamond

Omdat ik reeds lange tijd drager ben van een haarwerk ben ik ook steeds op zoek naar verbetering.In de loop der jaren heb ik dan ook de evolutie meegemaakt die er toch is in dit wereldje.Ik bezoek dan ook regelmatig het internet om op de hoogte te blijven van wat er zoal nieuw is. Omdat ik onlangs aan vervanging toe was bezocht ik de site van de haarspecialist en ik maakte een afspraak voor een gesprek. Wat me meteen opviel was de gedrevenheid en de passie van Stefan. Hij geeft je duidelijke en degelijke informatie over wat kan en niet kan en waarom hij besloten heeft om ook haarwerken aan te bieden. Zijn uitgangspunt is de perfectie nastreven en dat wilde ik hem laten bewijzen ook, dus besloot ik met hem in zee te gaan. Wel hij heeft het waar gemaakt en ik ben dan ook een meer dan tevreden klant. Kiezen voor een haarwerk is geen makkelijke stap en het is een drempel die je moet overwinnen, maar ik garandeer je dat Stefan je vertrouwen niet zal beschamen en je kan rekenen op een prachtig resultaat.

T Parting

Als tiener kreeg ik last van haaruitval. Ondertussen ben ik 23 en is mijn haardos helemaal uitgedund met kale plekjes als gevolg. Mensen begonnen er opmerkingen over te maken en ik viel dieper en dieper in de put der wanhoop. Ik heb talloze dermatologen bezocht, verschillende middeltjes geprobeerd, helaas steeds zonder resultaat. Toen ik de website van Stefan ontdekte, maakte ik meteen een afspraak. Hij bevestigde de oorzaak van mijn haarprobleem: het waren mijn hormonen! Stefan heeft mij die eerste keer ook de super million hair gedemonstreerd en ik was er meteen weg van. Ik heb me dan ook meteen wat potjes aangeschaft. De kale plekjes verdwijnen met super million hair, maar mijn haardos bleef wel even dun. Het enige wat ik nog zag bij vrouwen was hun prachtige haar. De jaloezie die ik voelde was enorm. Toen las ik op Stefans website over een nieuw ‘product’: de T-parting. T-parting is een haarstukje dat in alle kleuren te verkrijgen is. Ja plakt het boven op je hoofd en haalt het er met een lotion gemakkelijk weer af. VOORDELEN? Je ziet er NIETS van! Het haarstukje wordt door Stefan bijgeknipt en aangepast aan de eigen haardos. Bovendien is het heel gemakkelijk aan te brengen en weer af te nemen. Bij het begin was ik bang dat het haarstukje zou afwaaien als er veel wind was, maar zelfs een rukwind van 100 km/u krijgt de t-parting niet klein. Mijn haardos is nu heel dik (vooral bovenaan, want de lengte van de t-parting is beperkt) en ik voel me al een pak beter. De t-parting is ook relatief goedkoop en gaat ongeveer een jaar mee. Spijtig genoeg is dit een pseudo-oplossing. Als ik ’s avonds mijn t-parting er afhaal, wordt ik opnieuw geconfronteerd met de trieste werkelijkheid. Daarom wil ik binnenkort ook starten met de verzorgingsbehandeling. Ik lees hier dat enkele vrouwen er al mee geholpen zijn, ik waag dus ook de kans. Ik heb er alles voor over weer gewoon een ‘normale’ haardos te krijgen, eentje waarvoor ik me niet hoef te schamen. En Stefan heeft me daar al een klein beetje kunnen bij helpen. Bedankt! (ook voor de altijd vlotte, snelle en hartelijke service!)

Hanane

Ik heb van mezelf heel dik, pluizig, krullend haar and i hate it! Begrijp me niet verkeerd, ik hou van krullen, maar niet van de mijne. anyway, als ik mijn haar steil zit het heel goed totdat het wat vochtig wordt dan begin het dik te worden. Ik had al gehoord van permanent ontkrullen maar durfde nooit de stap te nemen om het te laten doen. Hoorde vaak dat het de haren kapot maakte. Toen ik over de Chi behandeling had gehoord was ik nieuwsgierig en las er veel positieve dingen over. Ik ben heel blij met het resultaat mijn haar is steil, soepel en glanzend zonder daar moeite voor te doen. Ik raad het iedereen aan die het steilen beu is. Ps.: Gebruik ook de producten van Chi Bedankt Stefan, je hebt het heel goed gedaan!

Saskia

Al jaren heb ik last van mijn haar, het werd steeds droger en pluiziger. Twee weken geleden heb ik mijn haar door Stefan laten ontkrullen. Mijn haar is nu veel gemakkelijker, na het wassen hoef ik het alleen nog maar droog te fohnen en er eventueel even met de stijltang doorheen te gaan. Mijn haar ziet er natuurlijk, soepel en glanzend uit. Ik ben er super blij mee en zou het iedereen aanraden. Stefan super bedankt

Sarah

Hallo iedereen, Ik ben zeer tevreden over de CHI- behandeling bij de haarspecialist. Vroeger werd ik regelmatig gepest met mijn haar. Dit is heel pluizig en droog. Door de CHi- behandeling is het stijl en niet meer zo droog. Het is helemaal niet slecht voor het haar. Ik heb het al twee keer laten doen en ga zo meteen bellen voor een derde keer. Sarah