Behandelingen bij haaruitval

Behandelingen thuis 

Wat gaat het kosten?

Dit hangt volledig af van de diagnose. Soms is de oplossing vrij simpel en kost het weinig tot niets en soms is het probleem complex en moet je een tijdje intensief je haar en hoofdhuid verzorgen. Na de diagnose weet je wat je kan doen maar zelfs in het slechtste geval is het niet duurder dan roken. 

Behandelingen in het haarinstituut

Detoxinatie van de hoofdhuid.

Dit is een speciale behandeling die de hoofdhuid  hydrateert en reinigt van afvalstoffen. De verzorgingsproducten die je nadien thuis gebruikt worden beter opgenomen door de hoofdhuid. Deze behandelingen zijn ondersteunend en kunnen in een belangrijke mate bijdragen bij het oplossen van tal van haarproblemen. De haren krijgen sneller kracht en volume, de haarwortels herstellen zich sneller en de hoofdhuid wordt genormaliseerd.

Deze behandeling omvat verschillende stappen die de hoofdhuid en het haar van wortel tot punt terug gezond maakt.

Frequentie: De eerste maal moet dit 4 tot 8 keer gebeuren. Afhankelijk van de toestand van de hoofdhuid. Dat betekent 4 tot 8 behandelingen gedurende 4 of 8 weken, één behandeling per week.

Nadien 1 behandeling elke 4 weken (aanbevolen), Op deze wijze voorkom je hervalt en de haarwortels terug gaan verzwakken.

Een behandeling duurt ongeveer 90 minuten en de prijs is 95,00€

Behandeling om talgpropjes (sebum) grondig te verwijderen.

Vaak ontdekken we in combinatie met haaruitval ook een te hoge talgproductie (hormonale haaruitval).

Tijdens het haarwortelonderzoek zien we dan kleine propjes van talg kleven aan de haarwortels. Wanneer we deze talgpropjes verwijderen worden de verzorgingsproducten beter opgenomen .

Ook de haren die zich nog in de uitvalfase bevinden gaan sneller vervangen worden door gezonde haren waardoor je haarverlies sneller beter wordt.

Een haaronderzoek is eerst noodzakelijk om te weten hoe te behandelen.