De hoofdhuid

©.. Aan de inhoud van deze. website is alle mogelijke zorg besteed. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. De uitgever zal geen aansprakelijkheid aanvaarden. Gehele of gedeeltelijke overneming uit deze uitgave is alleen toegestaan na voorafgaande schriftelijke toesteming van de uiitgever. Deze pagina’s zijn uitsluitend bedoeld om mensen zich bewust te maken hoe haaruitval ontstaat en wat er tot op heden aan te doen is.

Haaruitval kan sneller ontstaan bij een onevenwichtige hoofdhuid. Onze slogan is niet voor niets “Mooi en gezond haar door een gezonde hoofdhuid”. Wanneer de hoofdhuid uit balans is heeft dit zijn invloed op uw haar. Het makkelijkst om dit uit te leggen is om even een vergelijking te maken.

Stel u even voor dat de hoofdhuid een lapje grond is en dat de haren planten voorstellen. Hoe verkrijgen we nu de gezondste planten?

Inderdaad, door de grond goed te verzorgen. De grond mag niet te droog of te hard zijn, hij moet bijvoorbeeld de noodzakelijke voedingsstoffen en voldoende vocht bevatten. Zo is het ook met de hoofdhuid. Optimale haargroei krijg je door een goede doorbloeding en een soepele hoofdhuid.

Reinigen met de juiste shampoo is zeer belangrijk maar niet voldoende als je hoofdhuid niet goed functioneert. Een aangepaste etherische olie zorgt bijvoorbeeld voor een betere doorbloeding en een hoofdhuidlotion zorgt bijvoorbeeld voor het reguleren van de talgklieren zodat de hoofdhuid niet te vet of te droog wordt.

Nu moet je weten dat de meeste mensen veel moeite doen en terecht om hun gelaat, lichaam en haar te verzorgen maar de hoofdhuid wordt vaak vergeten en hier licht eigenlijk de sleutel voor mooi en gezond haar.

Hoe weet je nu of je een gezonde hoofdhuid hebt? Wel dan is de hoofdhuid soepel, licht roze van kleur en geen zichtbare schilfertjes. Je hebt geen last van jeuk of roodheid en je hoeft je haar maar 2 x per week te wassen voor ze te vet worden.

Wens je toch zeker te zijn dat je hoofdhuid gezond is dan kan je eventueel je hoofdhuid bij ons laten testen.

Wij hebben namelijk een unieke hoofdhuidtest waardoor je snel weet welke shampoo enz… je best kan gebruiken.

Bij aankoop van een shampoo is deze hoofdhuid check-up gratis.