0032 (0)14 21 81 00

Specialisaties

HairMax Laser Therapie

HairMax® Laser Therapie

HairMax® Laser Therapy heeft honderdduizenden mannen en vrouwen over de hele wereld geholpen die lijden aan haaruitval om hun haar terug te laten groeien, hun zelfvertrouwen te herwinnen en hun leven te veranderen.

De Wetenschap van Haargroei

Meer dan 20 jaar van Onderzoek & Ontwikkeling  |  Laser Phototherapy Technology voor Haargroei.

HairMax® LaserTherapie levert zacht, voedend laserlicht om uw haarzakjes, die de energieproductie stimuleert en zorgt voor een gezondere omgeving voor haargroei. Deze boost in laserenergie stimuleert de haargroei door het verhogen van cellulaire energie door verhoogde ATP productie, verhoogt de bloedtoevoer naar de follikel, brengt meer zuurstof en voedingsstoffen, activeert antioxidanten, neutraliseert de negatieve invloeden van DHT.

HairMax® LaserTherapie helpt uw haar natuurlijke haargroei cyclus te herstellen en resulteert zo in nieuwe haargroei met een verhoogde dichtheid, volheid en levendigheid.

HairMax® Ultima 12 LaserComb

De uiteindelijke Oplossing bij Haaruitval & Dunner wordend Haar

KLINISCH GETEST  |  FDA GOEDGEKEURD*  |  AANBEVOLEN DOOR ARTSEN

De nieuwe state of the art, Ultima 12 Lasercomb combineert de voordelen van HairMax®’s klinisch bewezen haargroei technologie met een nieuw iconisch Italiaans design. Deze doelgerichte laserbehandeling levert voedend lichtenergie direct op de haarzakjes en stimuleert zo hergroei van het haar.
Nu kunt u nieuwe haargroei, verhoogde dichtheid en gezonder, voller aantrekkelijker haar ervaren in slechts enkele weken tijd.
* De HairMax® Lasercomb is geïndiceerd voor de behandeling van alopecia androgenetica erfelijke haaruitval), en het bevorderen van haargroei bij mannen die Norwood Hamilton Classificaties van IIa tot en met V en bij vrouwen die Ludwig (Savin) I-4, II-1, II-2, of frontale patronen van haarverlies en die beiden Fitzpatrick huidtypen I tot en met IV.

Voordelen

Kenmerken

HairMax® LaserBand

‘s Werelds snelste Laser Behandeling voor Haaruitval

KLINISCH GETEST  |  FDA GOEDGEKEURD*  |  AANBEVOLEN DOOR ARTSEN

De nieuwe verbeterde handsfree HairMax® LaserBand verwent je hoofdhuid met voedend laserlicht energie en revitaliseert je haarfollikels en stimuleert zo hergroei van het haar.

In minder dan 90 seconden kunt u uw gehele hoofdhuid behandelen of gemakkelijker richten op uw probleemgebieden van de voorste haarlijn naar de achterkant van je hoofd in minder dan 30 seconden per gebied.
Het unieke ontwerp bevat een gepatenteerd haarafscheidingsmechanisme, exclusief voor HairMax® apparaten, die je haar verdeelt tijdens de behandeling en zorgt voor een maximaal bereik naar de haarfollikels. Ervaar nieuwe haargroei, verhoogde dichtheid en gezonder, voller, aantrekkelijker haar met de NIEUWE HairMax® LaserBand.

*De HairMax® LaserBand is geïndiceerd voor de behandeling van alopecia androgenetica erfelijke haaruitval), en het bevorderen van haargroei bij mannen die Norwood Hamilton Classificaties van IIa tot en met V en bij vrouwen die Ludwig (Savin) I-4, II-1, II-2, of frontale patronen van haarverlies en die beiden Fitzpatrick huidtypen I tot en met IV.

Voordelen

Kenmerken

Bestel hier uw HairMax laserproduct

Bel ons voor een afspraak: 014 21 81 00