Recensies

Ik heb lang last gehad van haarpijn en overgevoelige hoofdhuid. Na 8 detoxbehandelingen in het haarinstituut en de gepaste shampoo en druppels thuis te gebruiken was ik ervan af. Eindelijk geen pijn meer! Ik raad dus iedereen met haar- of hoofdhuidproblemen deze haarspecialist aan. Wat ook belangrijk is, is dat het salon heel mooi en netjejs is ingericht. Er heerst een fijne sfeer en er wordt hygiënisch gewerkt.
usha de win
Op aanraden van mijn zus heb ik ook een afspraak gemaakt bij de haarspecialist. Na mijn zwangerschappen is mijn haar enorm beginnen uitvallen. Veel vitamines ingenomen, speciale shampoo, maar niets hielp. Bij Stefan kreeg ik de diagnose van hormonale haaruitval. Ik moest 9 maanden thuis een behandeling volgen. Na deze 9 maanden moest ik terug bij Stefan en zagen we op de foto’s van voor en na een enorme verbetering. Ik ben heel blij met het resultaat en ga dit zeker verder zetten. Bedankt Stefan!
Annelies
Ik heb steeds weinig en dun haar gehad en met de menopauze en het ouder worden werd dit alleen maar erger. Vorig jaar had ik weken last van hevige haaruitval en roos. Op aanraden van mijn kapster had ik gehoord van de haarspecialist in Olen. Mijn haar was al voor 50% uitgevallen en ik had al alle middeltjes geprobeerd alsook via de huisdokter maar er kwam totaal geen verbetering. Het werd alleen maar erger. Ik was de wanhoop nabij. Stefan was nog mijn enige hoop. Hij doet een grondige haar en hoofdhuid controle en een microscopisch onderzoek van de haarwortels en kwam tot het resultaat dat ik mijn haar nog voor 90% ging verliezen. Dat was een klop van de hamer maar de waarheid. Ik ben blijven geloven in hem en nu een jaar later dank zij de zes wekelijkse detox behandelingen en de producten die hij mij voorschreef heb ik gelukkig na een jaar een mooie haardos zoals nooit tevoren. Dit had ik nooit voor mogelijk gehouden. Ik heb altijd dunne haren gehad maar nu staan ze dikker en gezonder dan ooit en dank zij een goede snit en brushing ben ik weer super blij met mijn haar. Ondertussen blijf ik de goede raad en advies en de producten van het haarinstituut trouw en raad ik iedereen met haarproblemen Stefan zeker aan. Mijn dank voor de heel goede zorg van Stefan en zijn superteam!
Magda Renders
Wat een verademing om zo goed geholpen te worden! Sinds mijn pubertijd had ik enorm veel haarverlies en enorm dun haar. Na allerlei dingen geprobeerd te hebben, kwam ik terecht bij Stefan en zijn team. Stefan heeft mij zeer goed geholpen met een duidelijke diagnose, eerlijk advies en een plan om het probleem aan te pakken. Voor de behandelingen in het salon en/of thuis liet hij mij steeds zelf kiezen zodat ik dit kon beslissen op basis van mijn budget. Er wordt geen behandeling opgedrongen, alle mogelijkheden worden gewoon besproken wat zeer fijn is. Ik heb gekozen voor zowel behandelingen in het salon als voor behandelingen thuis. Na enkele maanden merkte ik zeer duidelijk dat ik minder haarverlies had wat voor mij fantastisch is want ik dacht niet dat dit nog mogelijk was. Stefan en zijn volledige team zijn zeer professioneel, altijd even vriendelijk, behulpzaam en zorgen er elke keer opnieuw voor dat ik mij op mijn gemak voel als ik in het haarinstituut ben.
Kirsten Blommaerts
Al meer dan 15 jaar heb ik last van steeds dunner wordend haar. Ook haaruitval en geen gezond haar meer hebben. Na vele bezoeken aan verschillende dermatologen waar ik steeds meer pillen en andere chemische middelen kreeg voorgeschreven met nevenwerkingen, besloot ik met al die onnatuurlijke middelen te stoppen. Ik had er mij al bij neer gelegd dat ik waarschijnlijk heel snel kaal zou worden en zou moeten uitkijken naar een pruik of andere manieren om mijn eigen haar mee te bedekken. Toevallig kwam ik via het internet op de website van de haarspecialist. Ik besloot om nog een laatste keer te proberen om mijn haar weer gezond, sterker en dikker te maken. Ik ging vrij sceptisch naar de eerste afspraak. Ik kreeg een laserband en een arsenaal aan producten mee. Na 6 maanden ging ik terug op controle. Het resultaat was voor mij verbluffend. Er was een groot verschil te zien in hoeveelheid en dikte van mijn haar. Ook mijn hoofdhuid zag er veel gezonder uit. We zijn er nog niet helemaal maar ik kijk er al naar uit om binnen 6 maanden terug te gaan op controle en het resultaat verder te bewonderen. Eindelijk eens iets dat echt werkt! Ik durf weer aandacht te besteden aan mijn haar en als ik buitenkom, voel ik me niet meer beschaamd. Ze doen bij de haarspecialist geen loze beloftes en zullen u ook niet wijsmaken dat je haren krijgt zoals vele fotomodellen, maar ze zorgen wel voor beterschap. Ze luisteren naar wat jij wilt en hoe ver je zelf er wilt in gaan. Ze dringen niets op. Dank je wel!
Julie V
Daar mijn haar steeds meer uitviel met ontstekingen aan de haarwortels ben ik naar de dermatoloog geweest en die constateerde een Frontale Fibroserende Alopecia en kreeg ter behandeling een lotion met corticosteroïden maar hierdoor kreeg ik nog meer ontstekingen ook op mijn voorhoofd dus moest ik het gebruik hiervan stoppen. Na wat opzoekwerk op internet naar oplossingen kwam ik bij Stefan terecht, toen heeft hij een haar-hoofdhuid contrôle gedaan en een microscopisch haarwortelonderzoek, dan is hij gestart met de behandelingen die ik thuis verderzet met de aanbevolen produkten, ook een HairMax Laserband heb ik mij aangeschaft. Stefan stelt alles in het werk om te helpen daarom heeft hij mij voorgesteld om het toestel de VITAHAIRLIGHT toe te passen dat de bloedtoevoer naar de haarzakjes bevordert en nog andere voordelen heeft. Deze behandeling heb ik 3 maanden 2/per week en daarna 3 maanden 1/per week toegepast in zijn haarinstituut. De ontstekingen zijn verdwenen en het haar zelf is dikker geworden, ik zal het toestel 1/per maand blijven gebruiken als onderhoud zodat het resultaat blijft, alsook de aanbevolen produkten. Ik ben Stefan zéér dankbaar omdat hij er zo naar streeft de mensen met haarproblemen te helpen, hij verdient echt een pluim hiervoor. Ook een hartelijke dank aan het zéér vriendelijke en symphatieke team waar hij mee samenwerkt! Ik kan enkel maar zeggen heb je haarproblemen ga zo vlug mogelijk naar Stefan "De haarspecialist"!
Marie-Louise
Ik heb nooit dik haar gehad, maar na mijn bevalling verloor ik zodanig veel haren, dat mijn hoofdhuid goed zichtbaar werd. Normaal herstelt zoiets zich vanzelf, een paar maanden na de bevalling. Dit gebeurde bij mij niet. Na een bezoekje aan de dermatoloog kreeg ik de diagnose van androgene alopecia. Ze raadde me aan om minoxidil te gebruiken. Eenmaal thuis gekomen leerde enig opzoekwerk me dat minoxidil niet altijd effectief is...De moed zonk me een beetje in de schoenen. Welke vrouw van 30 wil nu kaal worden??!?? Na nog wat extra opzoekwerk kwam ik bij de haarspecialist uit. Ik las de positieve recensies en besloot ook een afspraak te maken. Ik startte met de laserband en een klein arsenaal aan producten. Na 6 maanden had ik opnieuw een afspraak. Toen ik de foto's en de resultaten van de microscopie zag was het overduidelijk. Deze behandeling werkt! Ik ga dus zeker verder en hoop op nog meer verbetering! Ik kan het iedereen aanraden! Het motiveert enorm!
Vicky D
Begin juli kwam ik na wat opzoekwerk via internet terecht bij de haarspecialist. Al een tijdje had ik last van roos en een jeukende hoofdhuid, dit samen met haaruitval. Het gesprek op zich was heel aangenaam. Terwijl je bij een dermatoloog op 10 minuten buiten staat, neemt Stefaan zijn tijd om de nodige onderzoeken te doen en grondige uitleg te geven. Gezien ik niet in de buurt woon, werd ook een schema opgesteld om de behandeling thuis uit te voeren. Wat de haaruitval betreft, is het uiteraard nog te vroeg om hier al feedback over te geven maar sinds het gebruik van de producten ben ik wel al verlost van de roos en de jeukende hoofdhuid en dit was een probleem waar ik al geruime tijd last van had. De behandeling zetten we verder en binnen zes maanden maken we een nieuwe afspraak voor de opvolging. Ik wil hem in ieder geval al bedanken voor de tijd en de grondige uitleg.
Karina V.
Geachte heer Van Rompaey, Dit is om u te danken voor uw doeltreffend advies. Ik heb uw raad opgevolgd en mijn haren zijn weer prima zoals u voorspelde!
Marie-Cécile
Sedert jaren had ik last van haaruitval. Als jonge vrouw was ik steeds trots geweest op mijn lange en dikke haardos. Ik vond het dus ook verschrikkelijk dat ik mijn haar jaar na jaar zag verdunnen. De stress en het verdriet door het overlijden van mijn ouders hadden er eveneens geen goed aan gedaan. Na talrijke doktersbezoeken , raadplegingen bij dermatologen , vitamines, shampoos enz. had ik de hoop reeds opgegeven en er mij een idee van gemaakt dat ik de komende jaren met een pruik door het leven ging moeten. En toen ... ontdekte ik toevallig de website van Stefan. Na het lezen van de recensies besloot ik -ondanks de verre rit van 140 km-, toch nog een laatste poging te wagen en een afspraak te maken. Toen Stefan mijn haar bekeek, was het voor hem heel duidelijk, zelfs zonder onderzoek, wat er aan de hand was. Ik geloofde mijn oren niet. Wat geen enkele dokter of dermatoloog mij kon vertellen, kreeg ik van Stefan te horen. We begonnen dadelijk met detoxbehandelingen in combinatie met lasertherapie. Stefan maakte een verzorgingingsplan voor thuis klaar in combinatie met een zeswekelijkse detoxbehandeling in het salon. Na 6 maanden volgde de 1ste controle en ja het voor mij onmogelijke gebeurde. Na vergelijking van de foto's stelde hij een verdubbeling van de haargroei vast. Mijn haar is herstellende. Ik kan dan ook niet omschrijven hoe gelukkig en dankbaar ik ben dat het tij eindelijk gekeerd is. Tevens wil ik hierbij iedereen met haarprobleem ertoe aanzetten om de moed nooit te verliezen en ongeacht alles toch nog eens het advies van Stefan te vragen of beter nog, doe niet zoals ik en wacht niet zolang om het deskundig advies van Stefan in te winnen. Als iemand je van je haarproblemen kan verlossen, is hij het wel. Hartelijk bedankt Stefan en Thea voor de uitstekende zorgen en behandeling !
Annick
Jarenlang heb ik mij onwennig gevoeld als ik een stap buitenshuis zette omdat ik sinds mijn menopauze te kampen had met haarverlies, met zeer dun haar tot gevolg. Bij een bezoekje aan haarspecialist Van Rompaey, heb ik een gratis demo gehad van het produkt 'Super Million Hair'. Bij het begin van de demo geloofde ik er absoluut niet in, doch nadien was ik sprakeloos. voor het eerst in jaren had ik weer een volle haardos op mijn hoofd. Ik geloofde mijn eigen ogen niet. Het was verbazend dat enkele tikken op een potje, zo'n resultaat gaven. Ik heb dan ook direct een potje Super Million hair (gemalen haartjes) gekocht. Nu enkele maanden later ben ik nog steeds een tevreden gebruker van Super Million Hair, ik breng het na elke wasbeurt aan, na het fohnen en dan pas werk ik af met haarlak. Ik kan er dan meerdere dagen van profiteren. (Tot de volgende wasbeurt). Dankzij Super Million Hair durf ik weer zonder complex onder de mensen te komen. Het bestaat in alle haarkleuren en het is zuinig in gebruik en je kan het makkelijk zelf aanbrengen (even tikken op het potje en dan lichtjes met de vingers op de haren kloppen en klaar). Weet dat je bij Van Rompaey steeds kan langsgaan voor een gratis demo (dan weet je ineens welke kleur het best bij jouw haren past). Bedankt Stefan voor je hulp!
Alice P.
Jarenlang kampte ik met steeds terugkerende roos en haaruitval. Na vele dokters en dermatologen ben ik terecht gekomen bij Stefan. Eindelijk iemand die echt luisterde naar mijn verhaal, eindelijk iemand die mijn probleem erkende en zocht naar de echte oorzaak. Een half jaar na mijn eerste consult is mijn haar en hoofdhuid weer gezond! Bedankt Stefan en Thea om mij zo goed op te vangen in jullie instituut!
Kristin
Voor alles moet er een dokter bestaan dacht ik. Dus ging ik ten einde raad op zoek naar een haardokter. Zo kwam ik terecht in Olen bij "De Haarspecialist". Mijn haaruitval is gestopt en de behandelingen werpen zijn vruchten af! Iedereen met haarproblemen raad ik aan om zeker langs te gaan bij De Haarspecialist. Bedankt aan het hele team!!
KvE
Ik had al sinds lange tijd enorm veel last van haaruitval. Voor een jonge vrouw als mij was dit zeker geen prettige ervaring. Na het proberen van allerhande middeltjes zoals voedingssupplementen,lotions enz., ging ik na de zoveelste mislukking op zoek op het internet. En zo kwam ik bij Stefan terecht. Bij het eerste gesprek en eerste onderzoek werd duidelijk wat de oorzaken waren. Hij stelde meteen een behandelingsplan voor. Aangezien ik ten einde raad was, besloot ik op Stefan te vertrouwen en zijn behandeling te starten. Ik heb er geen seconde spijt van gehad. De foto’s op deze website 'voor en na' spreken voor zich. Een jaar intense behandeling door Stefan en mijn inspanningen/discipline om de behandeling thuis verder aan te vullen, heeft zijn vruchten afgeworpen. Mijn haar is veel gezonder , voller en ik hoef mij niet meer te schamen voor mijn kale plekjes. Bij deze wil ik Stefan en zijn team bedanken, niet alleen voor het ‘redden’ van mijn haar, maar ook zeker voor hun service! Betse
Betse
Na 8 maanden behandeling al een groot verschil zichtbaar en voelbaar! Heel tevreden van stefan en zijn team
Inne
Ik heb al jaren last van haaruitval en na talrijke vitaminekuren, speciale shampoos ben ik bij Stefaan terechtgekomen. Ik ben nu anderhalf jaar in behandeling. De eerste afspraak werd aan de hand van microscopisch onderzoek de mogelijke oorzaak vastgesteld en een behandeling opgestart. Na 6 maanden bij de opvolgafspraak werd reeds een duidelijke verbetering vastgesteld en is de behandeling verdergezet. Ik heb nog steeds haaruitval maar veel minder dan voordien. Dus een aanrader voor iedereen om een afspraak te maken. Stefaan geeft eerlijk en degelijk advies. Producten kunnen ook gemakkelijk online besteld worden. Bedankt!
Ria
Heb al enkele jaren last van haaruitval , met als resultaat , fel uitgedund haar . Via internet ben ik bij Stefan terechtgekomen . Na een haaranalyse en microscopisch onderzoek ben ik met een goed gevoel naar huis gereden . Heb er vertrouwen in dat het op termijn wel in orde zal komen.
Carol
Vroeger had ik complexen omdat ik zo weinig en fijn haar had .Iedereen sprak mij aan om in negatieve zin iets te zeggen over mijn haar.Sinds ik 4 jaar geleden bij Stefan ben beginnen gaan moet ik zeggen dat iedereen nu positief over mijn haar spreekt.Zelf ben ik héél blij omdat ik ondervind dat mijn haar héél gezond en mooi is geworden.Een goede tip: als je aan de behandelingen begint moet je dit volhouden want om mooi en gezond haar te krijgen dat gaat niet over 1 dag. Bedankt Stefan.
Marleen
25 jaar geleden werd ik geconfronteerd met vrij hevige haaruitval op mijn kruin die leidde tot een kale plek. Ontelbare zalfjes, lotions en minoxydilkuren later was mijn haar in lichte mate teruggegroeid maar mijn hoofdhuid bleef heel erg zichtbaar door mijn haar heen. Dermatologen zeiden dat ik ermee moest leren leven, wat ik probeerde, zij het met steeds meer moeite, omdat mijn haar er door de menopauze ook steeds futlozer en dus nog dunner ging uitzien. In februari 2011 hoorde ik via een vriendin, die het jaar voordien geconfronteerd werd met kanker en de daarbij horende haaruitval, voor het eerst over de producten van La Biosthetique. Prompt ging ik op zoek op internet en kwam vrijwel onmiddellijk bij haarspecialist Van Rompaey in Herentals terecht. Ik merkte dat er een webshop was waar ik producten kon bestellen maar besloot toch eerst een afspraak met Stefan Van Rompaey te maken om te horen wat hij van mijn haarprobleem vond. De haaranalyse die Stefan deed was ronduit fascinerend. Binnen enkele minuten wist ik alles over de mate van dehydratatie van mijn hoofdhuid, de hoeveelheid talg en de zuurtegraad en nog enkele ogenblikken later vertelde Stefan mij via microscopisch onderzoek van een aantal haren wat aan de basis van mijn haaproblemen lag en wat eraan gedaan kon worden. Nadat wij het eens waren over de aanpak, stelde Stefan een behandelingsschema op: thuisproducten voor 's ochtends en 's avonds en acht opeenvolgende weken een behandeling in Herentals, bij Stefan in zijn praktijk of in het kapsalon, gevolgd door een behandeling om de zes weken (hoewel Stefan bereid was om een volledige thuisbehandeling op te stellen omdat ik van 140 km ver moest komen). Omdat ik er echter volledig voor wilde gaan door het vertrouwen dat Stefan mij inboezemde, had ik er de verplaatsing van Brakel naar Herentals voor over om er mijn haar en hoofdhuid in het kapsalon van Stefan en zijn moeder Greta te laten behandelen en VERWENNEN. Je bent er immers niet zomaar in een kapsalon, maar in een regelrecht wellnesscenter voor je haar. Greta en Stefan behandelen er je haar met zoveel liefde, overtuiging en inzet, dat je er soms kippenvel van krijgt. Reeds aan het einde van mijn eerste behandeling zag mijn haar er gezonder en glanzender uit en toen Stefan dan nog zijn goocheldoosje in de vorm van "Super Million Hair" over mijn haar uitstrooide, was ik de koning te rijk. Mijn haardos zag er METEEN VOL uit en terug op het werk kreeg ik complimentjes bij de vleet. Intussen zijn we zes maanden verder. Op 1 augustus kreeg ik een nieuwe haaranalyse en, hoewel ik al enige tijd merkte dat ik veel minder Super Million Hair moest gebruiken, stond ik toch versteld van de vorderingen. Stefan maakte identieke foto's als op 22 februari en toonde ze mij naast elkaar op het computerscherm: VERBLUFFEND !!!!! Ook het microscopisch onderzoek was positief: mijn haar is beter verankerd in mijn hoofdhuid, de haargroei gaat goed, de talgproductie is drastisch afgenomen en de hydratie en de zuurtegraad zijn goed. Ik ga nu nog om de zes weken naar het kapsalon in Herentals voor een behandeling en een leuke snit en werk thuis verder met een aangepast behandelingsschema en met mijn dermaroller die de absorptie van de producten sterk vergroot. Mijn kapper in Zottegem, die in het begin heel sceptisch stond tegenover de behandeling, gaf laatst grif toe dat er wel degelijk een grote verbetering merkbaar is ! Ik schreeuw het dus van de daken: HEB JE EEN HAARPROBLEEM WAARDOOR JE SPIEGELBEELD JE NIET MEER TOELACHT, NEEM CONTACT OP MET STEFAN, DE HAARSPECIALIST, DE MAGIĂR ! VAN ROMPAEY STEFAN HAKT ALLE HAARPROBLEMEN IN DE PAN ! DANK JE STEFAN, DANK JE GRETA !
Sonja Broodcoorens
Mijn foto staat op de website (3de foto). Ik ben heel blij dat ik alle middeltjes van de dokter in de vuilbak gekieperd heb en naar Stefan gebeld. Ik dacht dat wordt een kaal hoofd en dan een pruik maar Stefan heeft mijn haar ( heel mooi) geknipt en de pruik was niet nodig. Ik heb wel van september 2010 tot februari 2011 elke dag mijn hoodhuid en haar verzorgd, zoals Stefan het me gezegd heeft, en het resultaat mag gezien worden. Nu verzorg ik nog steeds mijn haar 2 maal per week, omdat ik dat graag doe. Ik kan u verzekeren dat Stefan zijn aanpak en zijn producten echt helpen. Bij mij heeft het ongeveer 6 maanden geduurd maar met wat een resultaat!
Nini
Via internet kwam ik hier terecht. Heb een afspraak gemaakt en was zeer tevreden over de persoonlijke aanpak. Sindsdien loop ik terug rond met een kapsel dat bij mij past 🙂
Olivier
Na veel rondlopen ben ik via internet bij de haarspecialist uitgekomen. Ik heb er een afspraak gemaakt voor mijn haarprobleem. De informatie die ik kreeg was volledig en dekt ruim het te behandelen probleem. De demo met super million hair was gewoonweg geweldig en praktisch niet te geloven! Je gelooft het enkel als je hetzelf ziet en dan nog lijkt het niet waar te zijn. Drempelvrees of dergelijke is totaal overbodig bij Stephan. De mogelijke oplossing(en) staan je volledig vrij te kiezen of te laten zonder enige vorm van druk. Mijn dank voor dit duidelijk gesprek en de aangeboden oplossingen aan Stephan alsook voor de demo van dit super million hair-produkt.
Pedro
Begin van het jaar kreeg ik last van extreme haaruitval. Na een bezoekje aan de huisarts ben ik doorverwezen naar een dermatoloog. Het gesprek met haar was voor mij niet veelbelovend en via zoeken op het internet kwam ik in contact met Stefan. Gelukkig kon ik al binnen een week een afspraak maken. Tijdens dit gesprek werd mij alles heel goed uitgelegd en ging ik vol vertrouwen starten met de behandelingsprocedure van biostethique. Het zou enkele maanden duren, had Stefan gezegd, voordat mijn haar weer gingen groeien. En inderdaad na enkele maanden begon ik al resultaat te zien. Nu ruim een half jaar later heb ik mijn haardos weer helemaal terug. Ik ben heel gelukkig en uiterst tevreden over de behandelingen die Stefan mij heeft aanbevolen. Nogmaals heel veel dank. Sjappoo!!!!
Jaan uit Deurne
Rond mijn 16jaar kreeg ik steeds dunner haar, volgens de kapper was permanent een mogelijke oplossing. Ik heb deze dan 2x laten zetten. Resultaat, Nadat de 2* permanent uitgegroeid was leek mijn haar nog veel dunner als voordien. Enkele jaren heb ik me zo druk liggen maken over mijn haar, talloze crèmes, pilletjes, ... gebruikt. Niets leek te helpen. Tot ik uiteindelijk via een kennis in contact kwam met een haarwerk. In het begin was dit geweldig, maar na enkele maanden begon dit tegen te steken. Via internet ben ik in contact gekomen met Stefan. Hij heeft me enorm geholpen door behandelingen in het salon en de behandelingen die ik thuis doe is mijn haar heel wat bekomen. En dit op nog geen jaar tijd. En vooral het feit dat het nog steeds verbetert geeft me moed om verder te doen.
Liesbeth
7 jaar geleden merkte ik mijn haarverlies op. Ik zat toen volop in de puberteit , een periode waar je uiterlijk een belangrijke rol speelt. Jaren heb ik jaloers gekeken naar vrouwen met een weelderige haardos.10 - tallen dokters heb ik geraadpleegd, zonder enige oplossing.Via het internet botste mijn moeder op Stephan. Bij onze eerste afspraak wist ik de oorzaak van mijn probleem: erfelijke haaruitval. We geloofden in hem en ik vond de moed om dagelijks mijn haar te verzorgen. Na 2 jaar merken we nu een duidelijke positieve evolutie. Mijn haar is terug gezond en dat geeft me een heerlijk gevoel. Ik geloof in Stephan 's werkwijze. Hij heeft me een groot deel van mijn zelfvertrouwen teruggegeven en ik ben hem voor eeuwig dankbaar !! Is
Standaert Isabelle
In september 2012 heb ik, op aanraden van mijn kapster, een afspraak gemaakt bij Stefaan. Ik heb altijd heel dun & weinig haar gehad, waar bovendien weinig mee aan te vangen was. De laatste maanden werd ik ook nog eens geconfronteerd met haaruitval, er lagen steeds haren op mijn schouders.... Uit de analyse kwam dan ook een harde boodschap, waarop ik onmiddellijk gestart ben met intensieve verzorging en behandelingen. Nu, een half jaar later, is mijn haar stralend gezond & is het bovendien zeer gemakkelijk in model te brengen. Uit de controle is tevens gebleken dat ik zelfs haartjes heb bij gekregen! Ik krijg nu regelmatig complimentjes over mijn haar,wat ik nooit had durven hopen. Als vrouw vond ik het best gĂŠnant om met mijn haarprobleem naar buiten te komen, maar uiteindelijk is het de beste beslissing die ik ooit heb genomen!
Martine