Veel gestelde vragen over de HairMax Laser Therapie

 1. Wie heeft er baat bij de HairMax laser?
  Iedereen die last heeft van de genoemde haar/huidproblemen kan baat hebben bij de HairMax laser. Wanneer u redenen hebt om bezorgd te zijn over de conditie van uw haar is het verstandig om de HairMax laser te gebruiken. Het is belangrijk om in een vroeg stadium in te grijpen. Wacht men te lang dan kan het proces onomkeerbaar worden.
 2. Wat kan haaruitval veroorzaken?
  Er zijn vele oorzaken van haaruitval. We zullen er hier een paar noemen. Erfelijke factoren samen met hormonen, medicijnen, haaruitval na een geboorte, stress, menopauze en veranderingen in het dieet.
 3. Is de HairMax laser veilig?
  De laser voldoet aan alle nationale en internationale eisen voor veiligheid. De Hairmax laserkam voldoet aan alle Amerikaanse en Europese laser veiligheidsvoorwaarden. Deze laser werkt met een laser energieniveau dat volkomen veilig is. Men moet natuurlijk niet rechtstreeks in het laserlicht kijken.

   

  De Hairmax heeft het ISO 9001:2000 en het ISO 13485:2003 certificaat. Daarnaast heeft de Hairmax laser) de FDA en de CE goedkeuring.

 4. Wat zijn de bijverschijnselen?
  De Laser Hair Care 4000 (dit is een laserkap met 30 roterende lasers) wordt al meer dan 10 jaar aangeboden. In Finland, waar deze behandeling heel populair is, waren na 20.000 behandelingen geen bijverschijnselen gemeld.
 5. De werking van de Hairmax laserkam berust op dezelfde techniek als deze laserkap.
  Positieve bijwerkingen zijn, minder snel “vet haar” en minder last van roos .
 6. Wanneer moet ik beginnen met de behandeling?
  Hoe eerder hoe beter. Zodra uw probleem wordt onderkend.
 7. Hoe lang duurt de behandeling?
  Dat kan verschillen per laser Over het algemeen volstaan 2-3 behandelingen per week met een gemiddelde tijd van ca. 90 seconden met een Interval van om de dag. Meer en langer behandelen geeft geen extra resultaat.
 8. Hoe snel zie ik resultaat?
  Het resultaat zal geleidelijk zichtbaar worden maar na 12 tot 16 weken behandeling is meestal al verbetering te zien. Maar sommige mensen merken eerder resultaat. Natuurlijk is ieder mens anders en het resultaat kan dan ook verschillen.
 9. Wat voor resultaat mag ik verwachten?
  Individuele resultaten zullen verschillen, maar verwacht mag worden dat het haar dikker wordt en een vertraging of stilstand van de haaruitval kan worden geconstateerd. Wanneer de behandeling niet bevredigend is, is dit meestal te wijten aan een te hoog verwachtingspatroon. Er kunnen goede resultaten worden bereikt maar verwacht niet “de bos met haar” die u had toen u nog een teenager was.
 10. Hoe diep gaat de laser in mijn huid?
  Afhankelijk van de dikte van de huid, de pigmentatie en de conditie van de huid, penetreert de HairPlusLaser een paar millimeter in de huid tot daar waar de haarzakjes zitten.
 11. Kan de behandeling geen kwaad voor mijn goede nog groeiende haar?
  Laser Hair Care 4000 en laserkammen zijn volkomen veilig voor huid en haar. Wel kan het voorkomen dat in het begin van de behandeling het haarverlies iets toeneemt. Dit is geen extra blijvende haaruitval. Dit zijn de haren die in de uitvalfase van de haargroeicyclus zitten. Deze haren waren al “onderweg” om uit te vallen. Dit stopt vanzelf na een paar weken
 12. Kan ik de HairMax laser ook samen met andere therapieën gebruiken?
  Ja. Mocht u dat willen dan kan dat. De behandeling wordt hierdoor niet beïnvloed.
 13. Hoe lang gaat de HairMax laser mee?
  De Hairmax laserkam biedt de nieuwste en meest geavanceerde haarverzorgingstechnologie die te koop is. Onder normale omstandigheden is de realistische gebruiksduur meer dan 10 jaar. De laser module heeft een levensduur van 10.000 tot 15.000 uur. Met een gebruiksduur van 6 minuten per week zou hij meer dan 200 jaar meegaan.