Veroudering

©.. Aan de inhoud van deze. website is alle mogelijke zorg besteed. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. De uitgever zal geen aansprakelijkheid aanvaarden. Gehele of gedeeltelijke overneming uit deze uitgave is alleen toegestaan na voorafgaande schriftelijke toesteming van de uiitgever. Deze pagina’s zijn uitsluitend bedoeld om mensen zich bewust te maken hoe haaruitval ontstaat en wat er tot op heden aan te doen is.

De oorzaak bij haaruitval door huidveroudering

Bij deze vorm van haaruitval is het wel mogelijk om terug meer haar te krijgen.

De haarcellen zitten a.h.w. gevangen in de huid. Dit komt door het bindweefsel (collageenvezels) dat verhard is.

Dit komt door een natuurlijk proces dat ze huidveroudering noemen. Komt ook meer en meer op jongere leeftijd voor. Roken, stress, misbruik door de zon, medicijnen, gebruik van light-producten en te veel suiker kunnen het verouderingsproces versnellen.

Eén van de symptomen dat huidveroudering aan de gang is, is dat je een leesbril moet gaan dragen. Huidveroudering vindt immers over het ganse lichaam plaats. Ook de vezels van de spiertjes om onze ogen scherp te stellen verharden.

De symptomen zijn : zeer zwak en fijn haar hebben, haar dat slecht groeit, snel gespleten haar krijgen, afbreken van het haar.

Oplossingen tegen (vroegtijdige) huidveroudering

De oplossingen bestaan erin het collageen terug soepel te maken dmv aangepaste hoofdhuidverzorging .
Maak een afspraak voor een overzicht en de gebruiksaanwijzing van de Biosthétische producten tegen fibrose (collageenverharding).

Uiteraard verbetert u de gezondheid van uw haar en huid door gezonder te leven. (stress en suiker vermijden)